☰

26.maijā aicinām uz bezmaksas datora pārbaudi akcijas "Strādā jebkur" ietvaros.

Datorologs ir IT drošības speciālists, kurš var diagnosticēt un, ja iespējams, novērst vīrusus un citas e-slimības datorā un sniegt konsultācijas kā pasargāt datoru nākotnē. Visi datorologa padomi ir bez maksas.
Datorologs pieņems piektdien, 26.maijā, no pl. 13.00-16.00, Sporta ielā 2, pagalmā pie Laikmetīgās mākslas centra, VARAM teltī.

Pakalpojums pieejams jebkuram datorlietotājam, kurš vēlas pārliecināties, ka viņa dators nav inficēts, kā arī tiem, kas vēlas izārstēt datoru no iegūtiem datorvīrusiem. Datorologs konsultēs arī par iespējām pasargāt savus datus, privātās dzīves un naudas drošību e-vidē. Būs iespēja pārbaudīt arī mobilos telefonus un planšetes.
Pirms datorologa apmeklējuma aicinām apmeklēt portālu www.esidross.lv, lai noskaidrotu, vai datora IP adrese nav inficēto adrešu sarakstā. Ja datora IP adrese ir inficēta, tad ekrānā parādīsies sarkans brīdinājums. Taču pilnu diagnozi un ārstēšanu iespējams veikt arī klātienē, pie datorologa.

Atgādinām, ka datorologs nereklamē neviena konkrēta ražotāja izstrādātās antivīrusu programmas. Datorologs nepārbauda datora programmu legālo izcelsmi un neuzņemas atbildību par nelegālu datora saturu.

Šoreiz „Datorologa akcija” notiek "Strādā jebkur!” dienas ietvaros. Vairāk informācijas: www.stradajebkur.lv