☰

Konferenci „Kiberšahs 2018” būs iespējams vērot arī tiešraidē

Rītdien, 9.oktobrī, viesnīcā Raddisson Blu Latvija norisināsies kiberdrošības konference "Kiberšahs 2018", kuru rīko CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļa sadarbībā ar dots. un LMT. Šogad konferences galvenā uzmanība tiks pievērsta kibertelpas novērošanai un procesu analīzei, interneta gala lietotāja uzvedības modeļiem tiešsaitē, veiksmīgai risku vadībai, jaunākajām tehnoloģijām un risinājumiem nozarē.

Ņemot vērā faktu, ka apmeklētāju interese šogad ir īpaši liela, bet vietu skaits diemžēl ir ierobežots, acinām interesentus sekot konferencei tiešraidē straume.lmt.lv, www.cert.lv vai facebook.com/certlv/.

Turpinot tradīcijas, „Kiberšahs 2018” atklāšanas daļā uzrunu teiks Latvijas Republikas Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis, ISACA Latvija Prezidente Sintija Deruma un CERT.LV vadītāja Baiba Kaškina. Turpinājumā par „Stratēģiju un Taktiku” stāstīs Latvijas Republikas Finanšu ministre un vairākkārtēja čempione šahā - Dana Reizniece – Ozola.

Konferencē uzstāsies pasaules kiberdrošības eksperti no Latvijas, Igaunijas, Lielbritānijas, Itālijas, Serbijas, Polijas, Austrālijas un NATO Sabiedroto spēku augstākās virspavēlniecības Eiropā.

Pasākuma otrajā daļā vienā no paralēlsesijām notiks paneļdiskusija par tēmu – sievietes kiberdrošībā, kur savā pieredzē dalīsies Sanja Kekic, ISACA Belgrada Prezidente, Anna Vladimirova Krjukova, COBALT Legal serificēta datu aizsardzības speciāliste, Signe Bāliņa, LIKTA prezidente, Sintija Deruma, ISACA Latvija Prezidente un paneļa vadītāja - Rudīta Spiņģe no "Ernst & Young".

Ar konferences pilno programmu iespējams iepazīties šeit: https://cert.lv/lv/2018/09/kiberdrosibas-konference-kibersahs-2018

Konference daļēji tiek līdzfinansēta no Eiropas Savienības CEF projekta “Improving Cyber Security Capacities in Latvia” (INEA/CEF/ICT/A2017/1528784).