☰

Latvijas IKT balva "Platīna pele 2018"

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) izsludina pieteikšanos Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) balvai “Platīna Pele 2018”. Balva tiks pasniegta jau divpadsmito gadu, un tās mērķis ir apzināt un izcelt pēdējo gadu laikā Latvijā radītos nozīmīgākos projektus, kas apliecinājuši savu unikalitāti, kvalitāti un sniedz labumu indivīdam, sabiedrībai kopumā un veicina valsts ekonomisko izaugsmi, kā arī cildināt labākos e-skolotājus. Balvas tiks pasniegtas 29.novembrī LIKTA gadskārtējā konferencē.

2018. gadā Latvijas IKT balva tiks piešķirta sekojošās kategorijās:

  • Uzņēmuma digitālā transformācija,
  • Valsts digitālā transformācija,
  • Mākslīgā intelekta risinājums – sabiedrībai un biznesam,
  • Labākais E-skolotājs,
  • Speciālbalva: Veiksmīgākais E-paraksta integrācijas risinājums.

Latvijas IKT balvai šajās kategorijās var pieteikties attiecīgo pakalpojumu sniedzēji un projektu īpašnieki − valsts iestādes un pašvaldības, uzņēmumi, organizācijas vai privātpersonas. Pieteikumus Latvijas IKT balvai “Platīna Pele 2018” var nosūtīt elektroniski līdz šī gada 29.oktobrim plkst. 10:00.

Plašāka informācija par minētajām kategorijām, pieteikšanos un IKT balvas nolikumu pieejama LIKTA mājaslapā: https://www.likta.lv/LV/Aktivitates/Lapas/Pele2018.aspx

Avots: https://www.likta.lv