☰

Arhīvs

OUCH! aprīļa numurā: Paroļu pārvaldnieki

Viens no svarīgākajiem veidiem, kā varat sevi pasargāt, ir lietot katram kontam un lietotnei unikālu un sarežģītu paroli. Diemžēl, ir gandrīz neiespējami atcerēties visas atšķirīgās paroles. Turklāt, mēs arī zinām, cik laikietilpīgi ir katru reizi dažādās vietnēs ievadīt savas paroles vai ģenerēt jaunas.

[] Ieteikumi lietotājiem

Papildu rīks drošākai interneta pārlūkošanai

DNS ugunsmūris - bezmaksas rīks drošākai interneta pārlūkošanai: individuālu lietotāju un organizāciju pasargāšanai no kiberapdraudējumiem, tādiem kā viltus banku lapas, krāpnieciskas tirdzniecības platformas, vīrusus izplatošas vietnes u.c.

[] Ieteikumi lietotājiem

CERT.LV ieteikumi attālinātam darbam ārkārtas situācijas apstākļos

Ieteikumi attālinātā darba organizēšanai, informācijas apritei un glabāšanai ārkārtas situācijas apstākļos.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! marta numurā: Pavasara tīrīšana

Daudzi no mums ļoti gaida pavasari! Sāk mainīties ainava, sāk ziedēt puķes, un daudziem rodas vēlme veikt pavasara tīrīšanu. Nepieciešamība iztīrīt un sakārtot var būt acīm redzama, taču nepieciešamība veikt digitālo tīrīšanu bieži nav tik pašsaprotama. Apkopojam dažus vienkāršus padomus jūsu digitālās dzīves sakārtošanai un jaunu digitālo paradumu ieviešanai.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! februāra numurā: Sociālo mediju privātums

Neapdomīgi izpausta informācija var radīt negatīvu ietekmi ne tikai uz jūsu personīgo un profesionālo dzīvi, bet arī ietekmēt jūsu ģimeni un draugus. Sociālie tīkli ir lieliska vieta, kur atjaunot kontaktus, dalīties un mācīties. Taču pārliecināšanās, ka jūsu privātuma iestatījumi ir gana droši, nav vienīgais veids, kā varat sevi pasargāt.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! janvāra numurā: Digitālais mantojums

Vai esat kādreiz aizdomājušies par tādiem neērtiem jautājumiem, kā, "kas notiek ar mūsu digitālo es, kad mēs nomirstam vai kļūstam rīcībnespējīgi"? Kas mūsu tuviniekiem ir jāzina mūsu aiziešanas gadījumā?

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē