☰

Arhīvs

Kiberlaikapstākļi (DECEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada DECEMBRI. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Paroļu frāžu izmantošana, OUCH! decembris 2023

Vai ir apnicis pastāvīgi izdomāt sarežģītas paroles? Neapmierina tas, ka jāatceras un jāieraksta visas šīs rakstzīmes, simboli un cipari? Mums ir risinājums: mūžam spēcīgā frāzveida parole!

[] Ieteikumi lietotājiem

Latvijas kiberdrošības eksperti piedalās NATO mācībās “Cyber Coalition”

Laikā no 27.novembra līdz 1.decembrim CERT.LV kiberdrošības eksperti kopā ar citiem jomas kolēģiem piedalījās ikgadējās NATO kiberdrošības mācībās “Cyber Coalition”. “Cyber Coalition” ir lielākās NATO organizētās kiberdrošības mācības, kuru mērķis ir uzlabot sadarbību un koordināciju kiberdrošības jomā sabiedroto vidū.

[] Aktualitātes

Kiberlaikapstākļi (NOVEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2023. gada NOVEMBRI. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Droša un gudra iepirkšanās internetā: kā izvairīties no krāpnieku slazdiem?

Tuvojoties Melnajai Piektdienai un Ziemassvētkiem, CERT.LV apkopojis vērtīgus padomus par to, kā droši iepirkties internetā un kam pievērst uzmanību, lai gudri izvairītos no krāpnieku izliktajiem slazdiem.

[] Aktualitātes

IT drošības seminārs "Esi drošs" decembrī

Semināra tēmas: kiberdrošības aktualitātes gada griezumā, CERT.LV nodrošinātie pakalpojumi, SOC izstrāde, izmantojot open source rīkus, tehnoloģiskie risinājumi kiberdrošības apmācībām, mākslīgā intelekta droša izmantošana u.c.

[] Pasākumi

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē