☰

Arhīvs

Marta svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā iespējams uzzināt par: Eiropas Digitālo nedēļu Latvijā un "Esi drošs" semināra norisi, vērienīgu uzbrukumu, kas skāris ASUS atjauninājumu sistēmu, par Latvijā notikušo NATO kiberdrošības aizsardzības darba grupas sanāksmi, par Huawei kiberdrošības izvērtēšanas centra pārraudzības valdes sniegto ikgadējo ziņojumu, kā arī citu noderīgu informāciju.

[] Pārskati

Februāra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā iespējams uzzināt par: pikšķerēšanas kampaņu, kas orientēta uz Smart-ID lietotājiem; krāpniecisku loteriju it kā “Latvijas Pasts” vārdā; par potenciālu aizsardzību pret e-pasta nosūtītāja adreses viltošanu; februāra kiberstāstiem, kā arī citu noderīgu informāciju.

[] Pārskati

Janvāra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: iespējams iepazīties ar jauno regulējumu, kas saistošs pamatpakalpojumu un digitālo pakalpojumu sniedzējiem, kā arī piedāvājam nelielu ieskatu šī gada praktiskajās kiberdrošības mācībās "Crossed Swords 2019". Iekļauti arī jaunākie kiberstāsti, statistika un kiberlaikasptākļi.

[] Pārskati

CERT.LV darbības pārskats par 2018. gada 4. ceturksni

Publicēts CERT.LV darbības pārskats par periodu 01.10. - 31.12.2018. Pārskata periodā izplatītākais apdraudējums nemainīgi bija konfigurācijas nepilnības ar kritumu 8% pret iepriekšējo periodu, otrs izplatītākais bija ļaundabīgs kods ar kritumu 22%, bet trešais - ielaušanās mēģinājumi ar kritumu 4%.

[] Pārskati

Decembra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: iespējams iepazīties ar CERT.LV 2018. gada apskatu šķērsgriezumā, kā arī lasīt par mazcenas risinājumu drošākai informācijas apstrādei. Ziņās apskatīta arī krāpnieciskā e-pastu kampaņa Finanšu ministrijas vārdā gada noslēgumā, kā arī iekļauta 2018. gada statistika, jaunākie kiberstāsti un kiberlaikasptākļi.

[] Pārskati

Novembra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: atgādinājums būt modriem un uzmanīties no krāpnieciskiem interneta veikaliem pirmssvētku periodā. Kiberstāstu izlasē varat lasīt par pikšķerēšanas kampaņu, kas maskēta kā Samsung viedtālruņa izloze. Kā arī piedāvājam iepazīties ar "Platīna Pele" laureātiem un citiem ievērības cienīgiem notikumiem novembrī. Patīkamu lasīšanu!

[] Pārskati

Kalendārs

Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas ( LATA) konference “DigiVeselība 2024”

RTU «Domus Auditorialis», Zunda krastmalā 8 un tiešsaistē

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē