☰

Arhīvs

Pasniegtas IKT nozares balvas - Platīna pele

Noslēdzoties ikgadējai Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācijas (LIKTA) konferencei, 2. decembrī pasniegtas Platīna peles balvas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (IKT) nozares izcilniekiem. Šogad Platīna peles balvas pasniegtas piecās kategorijās, kā arī par īpašu sniegumu piešķirtas vairākas konferences partneru speciālbalvas.

[] Aktualitātes

Saeimas deputātus semināru ciklā informē par kiberdrošības principiem

Pēc Aizsardzības ministrijas iniciatīvas Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija “CERT.LV” no 26. novembra organizē kiberdrošības semināru ciklu Saeimas deputātiem un viņu palīgiem par informācijas drošības pamatprincipiem un labo praksi.

[] Aktualitātes

Kopīgiem spēkiem uzlabot izpratni par kiberdraudiem. 2021. gada Eiropas Kiberdrošības mēnesis

Šodien sākas 9. ikgadējais Eiropas Kiberdrošības mēnesis. Ik gadu visu oktobri Eiropas Kiberdrošības mēnesis pulcē ES iedzīvotājus, dalībvalstis, Eiropas Komisiju, ES struktūras un valdības organizācijas, privātā sektora un akadēmisko aprindu pārstāvjus, lai popularizētu veselīgus kiberdrošības ieradumus ar moto “Domā, pirms klikšķini!”.

[] Aktualitātes

Uzsākta dalība projekta "Joint Threat Analysis Network"(JTAN) realizēšanā

Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija CERT.LV no 2021.gada 1.jūlija ir uzsākusi dalību Eiropas Komisijas projekta "Joint Threat Analysis Network" (JTAN) realizēšanā. Projekta plānotais īstenošanas laiks ir līdz 2024. gada 30. jūnijam.

[] Aktualitātes

Pirmo reizi mācību “Locked Shields” vēsturē realizēta Eiropas un Āzijas sadarbība

Pagājušajā nedēļā veiksmīgi noslēdzās pasaulē lielākās un sarežģītākās starptautiskās reālā laikā notiekošās kiberaizsardzības mācības “Locked Shields 2021”, ko organizē NATO CCDCOE. Pirmo reizi mācību vēsturē tika īstenota starpreģionālā sadarbība, vienā komandā apvienojot Eiropas (pārstāvēja Latvija) un Āzijas (pārstāvēja Korejas Republika) ekspertus.

[] Aktualitātes

Nākamnedēļ sāksies pasaulē lielākās starptautiskās kiberaizsardzības reālā laika mācības

Nākamnedēļ NATO apvienotais kiberaizsardzības izcilības centrs (NATO CCDCOE) organizē mācības “Locked Shields 2021”, kas ir lielākās un sarežģītākās starptautiskās reālā laikā notiekošās kiberaizsardzības mācības pasaulē.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Latvijas Atvērto tehnoloģiju asociācijas ( LATA) konference “DigiVeselība 2024”

RTU «Domus Auditorialis», Zunda krastmalā 8 un tiešsaistē

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē