☰

CERT.LV dodas izbraukuma seminārā uz Daugavpili

CERT.LV kopā ar Daugavpils universitāti 2012.gada 31.oktobrī Daugavpilī, Daugavpils Universitātē, Parādes ielā 1, organizē izbraukuma BEZMAKSAS SEMINĀRUS par IT drošību.

Piedāvāsim semināru „Esi drošs-1”, kas domāts par IT drošību atbildīgajām personām valsts un pašvaldību iestādēs, kā arī Informācijas drošības izpratnes programmu, kas domāta iestāžu darbiniekiem.

Semināra programma:

I - Informācijas drošības izpratnes programma no plkst. 13:00 – 14:30

CERT.LV vadītāja Baiba Kaškina un attīstības projektu vadītājs Egils Stūrmanis iepazīstinās semināra dalībniekus ar tiesisko regulējumu Latvijā, drošības jēdzienu un teoriju, informācijas aizsardzību ikdienā, datoru un biroja ētiku, sociālās inženierijas pamatiem, sabiedrības izglītošanu un rīcību IT drošības incidenta gadījumā.

Mērķauditorija: Valsts un pašvaldību, kā arī citu iestāžu darbinieki, kam reizi gadā jāiziet obligātā apmācība par IT drošību iestādē.

II „Esi drošs-1” seminārs no plkst. 15:00 – 17:00

Dalībniekiem tiks piedāvāta iespēja iepazīties ar CERT.LV vadītājas Baibas Kaškinas prezentāciju „Drošība caur sadarbību – IT drošības likums, CERT.LV, citi spēlētāji”. CERT.LV attīstības projektu vadītājs Egils Stūrmanis iepazīstinās ar IT drošības pamatjēdzieniem, lomām un atbildību, kā arī darbinieku informācijas drošības izglītības programmas parauga

izmantošanu valsts un pašvaldību institūcijās. CERT.LV drošības speciālists Gints Mālkalnietis prezentācijā "Kā pamanīt drošības incidentu" dos ieskatu par IT jomā visbiežāk sastopamiem incidentiem un kārtību, kā sadarboties ar CERT.LV incidentu gadījumā.

Mērķauditorija: Valsts un pašvaldību, kā arī citu iestāžu atbildīgās personas par IT drošību, citi interesenti.

IT drošības likumā ir noteikts, ka valsts un pašvaldību iestāžu atbildīgajām personām par IT drošību ne retāk kā reizi gadā jāapmeklē CERT.LV organizētie semināri IT drošības jautājumos.

Dalībnieki varēs saņemt CERT.LV apliecinājumu par semināra apmeklēšanu.

Aicinām reģistrēties semināram līdz 26.oktobrim plkst. 17:00 pa e-pastu kursi