☰

Datorologa pieņemšana

Trešdien, 20.martā, E-prasmju nedēļas ietvaros katram iedzīvotājam būs iespēja atnest savu datoru uz bezmaksas konsultāciju pie Datorologa, lai pārbaudītu sava datora veselību.

Datorologs ir CERT.LV darbinieks, kurš diagnosticēs datora saslimšanas, palīdzēs atbrīvoties no vīrusiem un sniegs konsultācijas, kā rūpēties par datora veselību.

Ja dators niķojas, ir kļuvis lēns un nedarbojas kā nākas, ir jāizmanto iespēja un 20.martā jādodas vizītē pie Datorologa uz Raiņa bulvāri 29. no pulksten 10:30 līdz 16:00.

Pirms Datorologa apmeklējuma iesakām pārbaudīt datora veselību, apmeklējot portālu www.esidross.lv, un noskaidrot, vai Tava datora IP adrese nav inficēto adrešu sarakstā. Ja Tava datora IP adrese ir inficēta, tad ekrānā parādīsies sarkans brīdinājums. Taču pilnu diagnozi un ārstēšanu iespējams veikt arī klātienē, pie Datorologa.

PAPILDINĀTS

Piektdien, 22.martā, datorus pie Datorologa pārbaudīt un konsultācijas par datoru drošību saņemt varēs arī Rēzeknē. Pieņemšana notiks Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” Krasta ielā 31.