☰

Aicinājums iesniegt referātus ISACA Latvia un CERT.LV rudens konferencei 2013

2013.gada 23.oktobrī ISACA Latvijas nodaļa un CERT.LV rīko tradicionālo rudens konferenci, kas veltīta IT drošības jautājumiem „Mūsu informācijas drošība - nākotnes panākumu atslēga”.

Šogad konferenci plānots veidot starptautisku, aicinot uzstāties nozares profesionāļus ne tikai no Latvijas. Plānotais konferences apmeklētāju skaits - vairāk par 300.

Mēs Jūs aicinām piedalīties konferences programmas veidošanā un iesniegt referātus par Jūsuprāt aktuāliem informācijas drošības vai informācijas sistēmu pārvaldības jautājumiem, tādiem kā:

  • Informācijas noplūdes riski un aizsardzība
  • Mērķēti uzbrukumi un to identificēšanas iespējas
  • Mobilo iekārtu drošība un aizsardzība
  • Cilvēka faktors informācijas aizsardzībā
  • Publiskā-privātā partnerība informācijas drošībai
  • Datu aizsardzība mākoņdatošanas risinājumu gadījumā

Esam gatavi izskatīt arī citām aktuālām IT drošības tēmām veltītus pieteikumus.

Ja vēlaties uzstāties mūsu konferencē, tad lūdzam līdz 2013. gada 1. jūlijam iesniegt pieteikumu, aizpildot pieteikuma formu (MS Word) un nosūtot to uz e-pastu konference.

Svarīgi:

  1. Piedāvātās tēmas izklāsts var tikt iesniegts angliski vai latviski.
  2. Paredzamais prezentācijas laiks – 30 minūtes, ieskaitot jautājumus.
  3. Saturam jābūt oriģinālam. Konkrētu rīku apskats ir pieļaujams, ja 75% no uzstāšanās laika tiek veltīts vispārīgas pieejas un metožu apskatam un līdz 25% laika - kā definēto uzdevumu var izpildīt ar konkrēto rīku. Vairāku dažādu ražotāju rīku salīdzinājums ir pieļaujams, ja tiek izmantoti objektīvi kritēriji.
  4. Konferences darba valoda – angļu, prezentācijas slaidiem jābūt angliski un tie jāiesniedz vismaz 5 darba dienas pirms konferences Microsoft PowerPoint, Open Document Format (ODF) vai PDF formātā.
  5. Prezentāciju materiāli tiks publicēti konferences mājas lapā. Lūdzu, norādiet pieteikumā, ja nevēlaties savu prezentācijas slaidu publicēšanu.

Paziņojumu par Jūsu referāta iekļaušanu konferences programmā nosūtīsim uz pieteikumā norādīto e-pasta adresi līdz 2013. gada 15. jūlijam.

E-pasts jautājumiem: konference