☰

Digitālā ēra 2017

26. aprīlī tiek organizēts pasākums “Digitālā Ēra, ko jau 4.gadu pēc kārtas rīko Baltijas vadošais kiberdrošības uzņēmums “Data Security Solutions, sadarbojoties ar Latvijas Sertificēto Personas Datu Aizsardzības Speciālistu Asociāciju.

Šis ir pasākumu cikls, kas ir veltīts jaunās ES personas datu regulai, kura ir jau pieņemta un stāsies pilnā spēkā 2018.gada maijā. Lai arī galvenais jaunās ES personu datu aizsardzības regulas mērķis ir nodrošināt augstākā līmenī kā līdz šim visu ES pilsoņu privātumu, kā arī ierobežot globālo korporāciju arvien masīvākās un izsmalcinātākās personas datu iegūšanas metodes, tomēr visiem ES uzņēmumiem un valsts iestādēm šī pati regula uzliek daudz nopietnākus uzdevumus identificēt un reālajā laikā pārraudzīt visus tos biznesa procesus, kuros ir iesaistīti šie sensitīvie dati, identificēt visus datu tipus un kur tie glabājas, kā arī ieviest ļoti nopietnus tehnoloģiskos risinājumus, lai pilnībā spētu nodrošināt regulas prasību atbilstību ievērošanu. Lai Latvijas privātais un publiskais sektors būtu labāk sagatavojies, vadošie speciālisti (auditori, juristi, IT vadītāji, datu aizsardzības speciālisti, drošībnieki, personāldaļas eksperti, risku vadītāji, biznesa vadītāji un īpašnieki) no privātā un valsts sektora dalīsies pieredzē un zināšanās, aplūkojot jaunākos un inovatīvākos risinājumus, kā arī svaigākās tirgus tendences un regulatīvās normas Latvijā un Eiropas Savienībā.

Seminārs būs vērojams gan klātienē, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 26. aprīlī no 9:00 (ierašanās 8:30)
gan video tiešraidē LMT Straumē, Youtube un vadošajos Latvijas informācijas portālos.

Uz konferenci ir laipni gaidīti dalībnieki, kas reģistrēsies ar profesionālajiem epastiem (diemžēl, inbox, mail, yahoo utml epastus nepieņemsim). Linki uz video tiešraidēm obligāti tiks aizsūtīti visiem, kas būs reģistrējušies pasākuma mājas lapā. Jebkuru jautājumu gadījumā priecāsimies, ja jautāsiet Twitterī @dss_it_security (hashtag jautājumiem #Digitalaera2017), gan uz epastu info@dss.lv

Ar pasākuma programmu, droši, iepazīstieties pasākuma mājaslapā: https://digitalaera.dss.lv/