☰

Eiropas kibermācības 2024

Šogad lielākās Eiropas kibermācības tiek rīkotas jau septīto reizi! Divu dienu pasākums notiks jūnijā, risinot enerģētikas nozares noturības jautājumus un izaicinot tūkstošiem dalībnieku, kas cieši saistīti ar kiberdrošību.

Cyber Europe mācības, ko vada ENISA un organizē sadarbībā ar CERT.LV un daudziem citiem ES dalībniekiem, ir izveidotas, lai pārbaudītu mūsu gatavību pret kiberdraudiem daudzās nozarēs. Izmantojot aizraujošus scenārijus, ko iedvesmojuši reāli notikumi, kurus pilnībā izstrādājuši Eiropas kiberdrošības eksperti, šīs mācības ir reāla iespēja dalībniekiem risināt sarežģītas uzņēmējdarbības nepārtrauktības un krīzes vadības situācijas.

Cyber Europe ļauj katram indivīdam analizēt progresīvus tehniskus kiberdrošības incidentus, sniedzot praktisku pieredzi, kā risināt vismodernākās problēmas. Spēlētājiem būs iespēja savstarpēji sadarboties un mācīties no citām ES ekosistēmām. Kopīgiem spēkiem mācīsimies. Aizsargāsim. Uzlabosim gatavību stāties pretī potenciāliem nākotnes kiberuzbrukumiem Eiropā.

Vairāk informācijas: https://www.enisa.europa.eu/topics/training-and-exercises/cyber-exercises/cyber-europe-programme/cyber-europe-2024