☰

Arhīvs

Ļaunprogrammatūras izplatās mobilajās ierīcēs. Apstājies.Domā.Pieslēdzies., lai pasargātu mobilās ierīces no kibernoziedzniekiem.

Lai informētu lietotājus, Eiropola Eiropas Kibernoziedzības centrs (EC3) Eiropas kiberdrošības mēneša ietvaros 24.10.2016. uzsāk apvienoto informācijas kampaņu pret ļaunprogrammatūrām mobilajās ierīcēs.

[] Aktualitātes

Noslēdzas Datorologa akcija

Oktobris ir Eiropas Kiberdrošības mēnesis un šis jau ir piektais gads pēc kārtas, kad CERT.LV rīko bezmaksas Datorologa pasākumu. Šogad pasākumu apmeklēja 50 datorlietotāji.

[] Aktualitātes

2016. gada 19. oktobrī aicina iedzīvotājus uz bezmaksas datora pārbaudi

CERT.LV Aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa. Datorologs pieņems trešdien, 19. oktobrī no pl. 10.00 līdz 16.00, Raiņa bulvārī 29, Rīgā (netālu no Stacijas laukuma).

[] Aktualitātes

Norit vērienīgas Eiropas kiberdrošības mācības "Cyber Europe 2016"

Pārstāvji no Latvijas uzņēmumiem un iestādēm (t.sk. CERT.LV) šodien turpina piedalīties Eiropas kiberdrošības mācībās “Cyber Europe 2016”, kuras reizi divos gados organizē ENISA (Eiropas tīklu un informācijas drošības aģentūra).

[] Aktualitātes

CERT.LV ir sertificēts Trusted Introducer servisā

2016. gada 1. septembrī CERT.LV tika sertificēts Trusted Introducer servisā. Veiksmīga sertifikācija apliecina komandas briedumu, profesionalitāti un procesu sakārtotību.

[] Aktualitātes

Eiropas kiberdrošības mēneša aktualitātes 2016

Lai veicinātu sabiedrības izpratni par kiberdrošības jautājumiem, oktobris jau ceturto gadu ir pasludināts par Eiropas kiberdrošības mēnesi.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē