☰

Arhīvs

Sākas lielākās starptautiskās tehniskās kiberdrošības mācības

Sākas lielākās un sarežģītākās starptautiskās tehniskās kiberdrošības mācības “Locked Shields 2017”, kuras organizē NATO Kiberaizsardzības izcilības centrs (NATO CCDCoE). Šogad aptuveni 800 dalībnieki no 25 valstīm aizstāvēs vairāk kā 3000 virtualizētas sistēmas pret vairāk kā 2500 iespējamiem uzbrukumiem.

[] Aktualitātes

Digitālā ēra 2017

Šis ir pasākumu cikls, kas ir veltīts jaunās ES personas datu regulai, kura ir jau pieņemta un stāsies pilnā spēkā 2018.gada maijā.

[] Pasākumi

OUCH! aprīļa numurā - paroļu frāzes

Paroles ir kaut kas, ko mēs izmantojam praktiski katru dienu dažādiem tiešsaistes resursiem. Tomēr paroles var būt arī vājā vieta, jo tās parasti ir grūti atcerēties un sarežģīti ievadīt. Šajā izdevumā jūs uzzināsiet, kā izveidot drošas paroles, ko viegli atcerēties un vienkārši ievadīt – tās tiek sauktas par paroļu frāzēm.

[] Ieteikumi lietotājiem

Datorologs - no ķirurga par ģimenes ārstu

"Smago" gadījumu skaits samazinās. E-prasmju nedēļas ietvaros organizēto Datorologa akciju lielākā daļa lietotāju apmeklēja, lai pārliecinātos, ka ar datoru joprojām viss kārtībā, bet bija arī krāpnieku kompromitēts e-pasts un lielākais līdz šim akcijas laikā konstatētais potenciāli kaitīgo datņu skaits vienā iekārtā.

[] Aktualitātes

Par CERT.LV tiesībām atslēgt domēna vārdus

CERT.LV var pieprasīt atslēgt ".lv" domēna vārdu, ja tas ir iesaistīts drošības incidentā, kas būtiski apdraud lietotāju, informācijas sistēmu vai elektronisko sakaru tīklu drošību, un drošības incidentu nav iespējams novērst citā veidā.

[] Aktualitātes

Semināri mazajiem uzņēmumiem par digitālajām prasmēm un datu drošību

Bezmaksas semināri Mazajiem un mikro komersantiem par jaunākajām digitālajām tehnoloģijām.

[] Pasākumi

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē