☰

Arhīvs

Digitālās drošības diena 28. martā

Aicinām vērot ierakstā E-prasmju nedēļas ietvaros notikušās Digitālās drošības dienas diskusijas: "Ieskats Latvijas digitālās drošības vidē", "Mobilā drošība" un "Lietu internets un drošība"

[] Pasākumi

OUCH! marta numurā - mobilo aplikāciju droša izmantošana

Mobilās ierīces ir tik universālas pateicoties miljoniem aplikāciju, ko katrs var izvēlēties. Šīs aplikācijas padara mūs produktīvākus, ļauj zibenīgi sazināties un padalīties ar citiem, apmācīt un izglītot citus vai vienkārši izklaidēties. Tomēr šīs aplikācijas arī rada zināmus riskus. Šoreiz apskatīsim dažus soļus, kā droši izmantot mobilās aplikācijas.

[] Ieteikumi lietotājiem

Piesaki referātu kiberdrošības konferencei “Kiberšahs 2017”

Aicinām pieteikt praktiskās prezentācijas un zinātniskās publikācijas CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļas organizētajai konferencei "Kiberšahs 2017".

[] Pasākumi

6 padomi drošam tālrunim

Banka Citadele un CERT.LV atgādina un skaidro būtiskākos pamatnoteikumus, kuru ievērošana ir viegla un neprasa daudz laika vai naudas, bet garantē augstu datu drošības līmeni.

[] Ieteikumi lietotājiem

29.martā CERT.LV aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa

Datorologs ir IT drošības speciālists, kurš var diagnosticēt un, ja iespējams, novērst e-slimības un ļaunatūras datorā un sniegt konsultācijas kā pasargāt datoru nākotnē. Visi datorologa padomi ir bez maksas.

[] Pasākumi

IT drošības seminārs "Esi drošs"

Semināra tēmas: Mobilā ierīce kā naudas maks un Mobilo ierīču drošība, Kā neveidot drazu internetu, Sociālie tīkli kā uzbrukuma vektors, Open-source informācija u.c.

[] Pasākumi

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē