☰

Arhīvs

Aicinām pieteikties semināram "Esi drošs"

Publicēti prezentāciju materiāli un video ieraksts. Seminārā tika prezentētas tēmas par aktualitātēm IT drošībā, atbildīgu ievainojamību atklāšanu, atvērtajiem datiem, aizdomīgu darbību identifikāciju tīklā un elektroniskās identifikācijas uzraudzības komiteju.

[] Pasākumi

Aizpildi interaktīvo testu - Cik grūts medījums Tu esi krāpniekiem?

Testā ikviens var novērtēt savu prasmju un zināšanu līmeni par personīgo datu drošību, kā arī iegūt noderīgus ieteikumus.

[] Aktualitātes

Ļaunprogrammatūras izplatās mobilajās ierīcēs. Apstājies.Domā.Pieslēdzies., lai pasargātu mobilās ierīces no kibernoziedzniekiem.

Lai informētu lietotājus, Eiropola Eiropas Kibernoziedzības centrs (EC3) Eiropas kiberdrošības mēneša ietvaros 24.10.2016. uzsāk apvienoto informācijas kampaņu pret ļaunprogrammatūrām mobilajās ierīcēs.

[] Aktualitātes

Aicinam piedalīties mediju Kiberdrošības brokastīs

Mediju pārstāvji tiks informēti par Kiberdrošības mēneša notikumiem, aktuālākajiem apdraudējumiem un atbildīgas ievainojamību atklāšanas procesu.

[] Pasākumi

Noslēdzas Datorologa akcija

Oktobris ir Eiropas Kiberdrošības mēnesis un šis jau ir piektais gads pēc kārtas, kad CERT.LV rīko bezmaksas Datorologa pasākumu. Šogad pasākumu apmeklēja 50 datorlietotāji.

[] Aktualitātes

2016. gada 19. oktobrī aicina iedzīvotājus uz bezmaksas datora pārbaudi

CERT.LV Aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa. Datorologs pieņems trešdien, 19. oktobrī no pl. 10.00 līdz 16.00, Raiņa bulvārī 29, Rīgā (netālu no Stacijas laukuma).

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē