☰

Arhīvs

Konference "Datu mākoņi"

LETA kopā ar Lattelecom 14.03.2012 rīkoja konferenci krievvalodīgajiem uzņēmējiem "Облачные услуги. Насколько это удобно, выгодно и надежно?" (Datu mākoņi. Cik tas ir ērti, izdevīgi un droši?). Konferencē ar prezentāciju “Виртуальная атака - реальная угроза и потери!” uzstājās arī CERT.LV pārstāvis Gints Mālkalnietis

[] Aktualitātes

Vienkārši, bet droši - vai tas ir iespējams?

Baltijas-Vācijas Augstskolu birojs ielūdz uz drošībai internetā veltītu zinātnisko vakaru "Vienkārši, bet droši - vai tas ir iespējams?", kur Dr. Ulrihs Norbisrats (Ulrich Norbisrath, Tartu Universitāte) lasīs vieslekciju "Kā biometrija uzlabos drošības izpratni un pielietojumu nākotnē"

[] Pasākumi

AbuseHelper Workshop

CERT.LV pārstāvis Ģirts Mažonis 06.03.2012 piedalījās "AbuseHelper Workshop" Helsinkos ar prezentāciju "CERT.LV: AbuseHelper Implementation"

[] Aktualitātes

Statistika - februāris 2012.

CERT.LV reģistrētie incidenti no 01.02.2012. līdz 29.02.2012.

[] Statistika

Diskusija par kibedrošību ar Latvijas un Igaunijas ekspertiem

Latvijas Transatlantiskā organizācija (LATO) sadarbībā ar NATO Publiskās diplomātijas nodaļu un Konrāda-Adenauera fondu organizēja diskusiju par kibedrošību „Cyber Security Trends and Challenges: Latvian and Estonian perspective”

[] Aktualitātes

Seminārs Jelgavā

22.02.2012 CERT.LV Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā Jelgavā novadīja semināru Jelgavas un Dobeles pilsētas un novada informātikas skolotājiem par tēmām "Drošība virtuālajā vidē" un "Kā pamanīt drošības incidentus?"

[] Vizītes un lekcijas

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē