☰

Arhīvs

CERT.LV pārbauda nopludinātu kompromitētu iekārtu sarakstu

CERT.LV veica kompromitēto serveru, maršrutētāju un lietu interneta (IoT) iekārtu saraksta, kas pagājušajā nedēļā tika publiskots tīmeklī, pārbaudi. Tika konstatēts, ka no visām sarakstā uzskaitītajām iekārtām nepilnas 100 atradās Latvijā.

[] Aktualitātes

LATA konference "Datu virzīta nācija"

2020. gada 30. janvārī notiks ikgadējā Latvijas atvērto tehnoloģiju asociācijas konference. Konferences nosaukums "Datu virzīta nācija". Runātāju vidū būs arī CERT.LV pārstāvis. Kopumā plānots, ka konferencē piedalīsies 300 dalībnieku - IKT nozares eksperti, valsts pārvaldes un privātā sektora pārstāvji, nevalstisko organizāciju dalībnieki.

[] Pasākumi

OUCH! janvāra numurā: Digitālais mantojums

Vai esat kādreiz aizdomājušies par tādiem neērtiem jautājumiem, kā, "kas notiek ar mūsu digitālo es, kad mēs nomirstam vai kļūstam rīcībnespējīgi"? Kas mūsu tuviniekiem ir jāzina mūsu aiziešanas gadījumā?

[] Ieteikumi lietotājiem

CERT.LV lekcijas skolās un valsts un pašvaldību iestādēs

Informācija par CERT.LV pārstāvju vizītēm skolās un IT drošības apmācību valsts un pašvaldību iestāžu darbiniekiem.

[] Vizītes un lekcijas

Kiberlaikapstākļi (DECEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2019. gada decembri. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī. Kiberlaikapstākļi tiek noteikti piecās dažādās kategorijās.

[] Ziņas

2019. gads Latvijā no kibedrošības skatpunkta

2018. gada beigās CERT.LV prognozēja vairākas tendences, kas varētu būt aktuālas kibervidē 2019. gadā. Noslēdzot aizejošo gadu, vēlamies atskatīties uz šīm prognozēm – vai un kādā mērā tās ir piepildījušās?

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē