☰

Arhīvs

Seminārs Interneta pakalpojumu sniedzējiem

31.10. CERT.LV aicina Interneta pakalpojumu sniedzējus uz semināru, lai iepazīstinātu Interneta pakalpojumu sniedzējus ar to, kādu bezmaksas informāciju par ievainojamām, apdraudētām un inficētām Latvijas IP adresēm iespējams saņemt no CERT.LV, kā arī kā izmantot šo informāciju apdraudējumu mazināšanai un savas darbības efektivitātes uzlabošanai.

[] Pasākumi

Tehnoloģijas bez zinošiem speciālistiem ir tikai plauktiņš putekļiem

Uzņēmums vai valsts iestāde var iegādāties miljoniem vērtas IT drošības sistēmas un risinājumus, taču, ja pretī nebūs pietiekami zinoši vai kvalificēti speciālisti, kas varētu ar šīm sistēmām strādāt, kā arī netiks izpildītas elementāras prasības interneta gala lietotāju līmenī, tad šādas sistēmas ir principā bezjēdzīgas.

[] Aktualitātes

IT drošības konferences „Kiberšahs 2019” tiešraide

Arī šogad pasākuma organizatori parūpējušies, lai ikvienam interesentam, kurš konferenci nevarēs apmeklēt klātienē, būtu iespēja tai sekot līdzi arī tiešraidē.

[] Aktualitātes

Atvērtie kiberdrošības semināri 4. un 5. oktobrī

Kiberdrošības mēneša ietvaros, Banku augstskola sadarbībā ar ISACA biedrību aicina ik vienu interesentu uz atvērtajiem kiberdrošības semināriem 4. un 5. oktobrī.

[] Pasākumi

TF-CSIRT sanāksme Kiprā

No 16. līdz 17.septembrim Kiprā, saulainajā piekrastes pilsētā Pafosā, kopā vienuviet pulcējās teju 200 IT drošības speciālistu, lai rosīgā darba atmosfērā pārrunātu kiberdrošības aktualitātes un dalītos nozarei vērtīgos pētījumos un pieredzē. Šī pēc skaita bija jau 58. TF-CSIRT sanāksme.

[] Aktualitātes

OUCH! septembra numurā: Krāpšana sociālajos tīklos

Daudzi no mums ir saņēmuši pikšķerēšanas e-pastus, kas izskatās ticami, it kā tos būtu sūtījusi mūsu banka, priekšnieks, vai iecienītākais interneta veikals. Taču tas patiesībā ir kiber-uzbrukuma mēģinājums, kura mērķis ir pasteidzināt vai ievilināt mūs veikt darbības, kuras mums veikt nevajadzētu. Jo labāk mēs spējam atpazīt šos uzbrukumus, jo labāk spējam neuzķerties.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē