☰

Arhīvs

IT drošības seminārs "Esi drošs"

Semināra tēmas: izmaiņas IT likumā, NIS direktīva; mūsdienīgu e-pasta standartu ieviešanas nosacījumi valsts un pašvaldību iestādēs; e-adrese - svarīgākās atziņas ieviešanas posmā; sekas domēna vārda nepagarināšanai, kā arī iepazīstināsim ar CERT.LV aktualitātēm un to, kā uzlabot drošību, darbiniekam strādājot attālināti.

[] Pasākumi

CERT.LV meklē Informācijas sistēmu auditoru, IT speciālistu

CERT.LV meklē Informācijas sistēmu auditoru / IT speciālistu. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

CERT.LV meklē drošības incidentu apstrādes un novēršanas speciālistu

CERT.LV meklē drošības incidentu apstrādes un novēršanas speciālistu darbam IT drošības incidentu analīzes grupā. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

CERT.LV meklē IT sistēmu administratoru darbam ar Linux

CERT.LV meklē IT sistēmu administratoru darbam ar Linux. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

Plašāka tehnoloģiju izmantošana rosina pievērst lielāku uzmanību kiberdrošībai

Kaut arī daudzus uzbrukumus izdodas novērst, kiberuzbrucēji izmanto tehnoloģiju lietotāju nepietiekamās zināšanas, atbildības trūkumu vai informācijas sistēmu nepilnības, lai veiktu uzbrukumus. Turklāt sekmīgo kiberuzbrukumu skaits liecina, ka izpratne par kiberdrošību nav spējusi tikt līdzi tehnoloģiju izaugsmei, secināts gadskārtējā kiberdrošības konferencē “Kiberšahs”.

[] Aktualitātes

OUCH! oktobra numurā: E-pasta problēmas un kā no tām izvairīties

E-pasts vēl aizvien ir viens no galvenajiem komunikācijas līdzekļiem gan personīgajai, gan darba saziņai. Tomēr bieži vien paši esam sev ienaidnieki, to lietojot. Šajā numurā piedāvājam iepazīties ar biežāk pieļautajām kļūdām, izmantojot e-pastu.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē