☰

Arhīvs

Eiropas kiberdrošības mēneša aktualitātes 2016

Lai veicinātu sabiedrības izpratni par kiberdrošības jautājumiem, oktobris jau ceturto gadu ir pasludināts par Eiropas kiberdrošības mēnesi.

[] Aktualitātes

2016. gada 19. oktobrī CERT.LV aicina uz bezmaksas datora pārbaudi pie datorologa

Datorologs ir IT drošības speciālists, kurš var diagnosticēt un, ja iespējams, novērst e-slimības un ļaunatūras datorā un sniegt konsultācijas kā pasargāt datoru nākotnē. Visi datorologa padomi ir bez maksas.

[] Pasākumi

CERT.LV vadītāja Baiba Kaškina pārvēlēta par TF-CSIRT grupas priekšsēdētāju

TF-CSIRT 49. sanāksmes laikā, kas norisinājās 2016. gada 20. un 21. septembrī Cīrihē, Šveicē, par TF-CSIRT grupas priekšsēdētāju tika pārvēlēta CERT.LV vadītāja Baiba Kaškina.

[] Aktualitātes

OUCH! septembra numurā - ko darīt un ko nedarīt e-pastā

E-pasts vēl joprojām ir viens no primārajiem komunikācijas veidiem gan privātajā, gan profesionālajā dzīvē. Tomēr bieži mēs paši nodarām sev pāri, nepareizi izmantojot dažādas e-pasta funkcijas.

[] Ieteikumi lietotājiem

IT drošības konference „Kiberšahs 2016". Runātāji.

2016. gada 6. oktobrī CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļa sadarbībā ar LMT un DEAC rīko starptautisko IT drošības konferenci "Kiberšahs 2016".

[] Pasākumi

Bērni nekautrējas jautāt par emocionālo drošību un privātumu internetā

Skolas vecuma bērni jau no pirmajām klasēm demonstrē daudzpusīgas zināšanas par interneta un tehnoloģiju izmantošanu, savukārt visvairāk no saviem interneta elkiem vēlas noskaidrot viedokļus par emocionālo drošību, privātumu un iepazīšanos sociālajos tīklos.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē