☰

Arhīvs

Septembra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: par CERT.LV aktualitātēm un dalību projektā "Latvijas kiberdrošības spēju uzlabošana", Latvijas IKT balvu "Platīna Pele 2018", kā arī iesaisti "Samsung Skola nākotnei" projektā - Skolēna digitālais IQ. Piedāvājam iepazīties arī ar septembrī saņemtajiem ziņojumiem - kiberstāstu izlasē.

[] Pārskati

Starptautiskie projekti

[] Starptautiskie projekti

Augusta svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: padomi vecākiem par bērnu drošību internetā; par krāpniekiem ar attīstītu fantāziju; kā arī par "Yandex.Taxi" lietotnes drošību. Piedāvājam iepazīties arī ar augustā saņemtajiem ziņojumiem (kiberstāstu izlase) un statistikas sadaļā - cilvēku rīcību, atrodot nezināmu zibatmiņu.

[] Pārskati

CERT.LV pasākumu personas datu apstrādes kārtība

[] Pasākumu personas datu apstrādes kārtība

Jūlija svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: kādēļ nevajadzētu atzvanīt svešiem ārzemju numuriem; par krāpniekiem, kas apgalvo, ka zina upura paroli; kā arī par Google Chrome jaunumiem. Piedāvājam iepazīties arī ar jūlijā saņemtajiem ziņojumiem (kiberstāstu izlase) un statistikas sadaļā - CERT.LV 2017. gadā veiktās aptaujas rezultātiem.

[] Pārskati

CERT.LV darbības pārskats par 2018. gada 2. ceturksni

Publicēts CERT.LV darbības pārskats par periodu 01.04. - 30.06.2018. Pārskata periodā izplatītākais apdraudējums nemainīgi bija konfigurācijas nepilnības ar kritumu 3% pret iepriekšējo periodu, otrs izplatītākais bija ļaundabīgs kods ar kritumu 10%, bet trešais - ielaušanās mēģinājumi ar pieaugumu 500%.

[] Pārskati

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē