☰

Arhīvs

Atklāj ievainojamību programmatūrā eParakstītājs

Atbildīgu ievainojamību atklāšanas procesa ietvaros 2016. gada nogalē CERT.LV saņēma ziņu par XXE ievainojamību dokumentu elektroniskai parakstīšanai nepieciešamajā programmatūrā eParakstītājs un Java bibliotēkās.

[] Aktualitātes

CERT.LV pievienojas starptautiskai interneta drošības veicināšanas kampaņai STOP. THINK. CONNECT

Kampaņas mērķis ir palīdzēt interneta lietotājiem praktizēt drošus tiešsaistes paradumus, nodrošinot, ka interneta drošība tiek uztverta kā kopīga atbildība mājās, darbavietā un tuvākajā apkārtnē.

[] Aktualitātes

Pieejami plakāti skolēniem par mobilo ierīču drošību

CERT.LV ir sagatavojis plakātus ar padomiem, kā rīkoties, lai pasargātu savas ierīces. Lai iegūtu plakātus, skolas, bibliotēkas un citus interesentus aicinām sazināties ar CERT.LV,

[] Aktualitātes

Kā uzņēmumiem pasargāties no apjomīgas naudas summas izkrāpšanas

Turpinās gadījumi, kad uzņēmēji krāpniecisku aktivitāšu rezultātā zaudē liela apjoma naudas līdzekļus. Vienas krāpniecības ietvaros radītie zaudējumi sniedzas no 2 000 līdz pat 78 000 eiro.

[] Aktualitātes

Valsts iestāžu vadītāji piedalās kiberdrošības mācībās “Kiberdzirnas 2016”

Valsts un pašvaldību iestāžu vadītāji un par informācijas tehnoloģiju drošību atbildīgie darbinieki piedalījās kiberdrošības mācībās "Kiberdzirnas 2016". Mācību mērķis ir veicināt institūciju vadītāju izpratni par kiberdrošības incidentiem, to iespējamām sekām, kā arī nepieciešamo rīcību kiberdrošības incidentu novēršanai.

[] Aktualitātes

Aizpildi interaktīvo testu - Cik grūts medījums Tu esi krāpniekiem?

Testā ikviens var novērtēt savu prasmju un zināšanu līmeni par personīgo datu drošību, kā arī iegūt noderīgus ieteikumus.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē