☰

Arhīvs

OUCH! maija numurā: Kāpēc ir svarīgi veikt atjauninājumus?

Par spīti šodienas aktuālajiem notikumiem pasaulē, kiberuzbrucēji nesnauž, tie nepārtraukti meklē un atrod jaunas ievainojamības un nepilnības programmatūrās, kuras sabiedrība lieto katru dienu. Tā var būt programmatūra, ko izmantojam savos klēpjdatoros, lietotnes viedtālruņos, vai pat programmatūra tādās iekārtās kā zīdaiņa pieskatīšanas monitors.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kiberlaikapstākļi (APRĪLIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2020. gada aprīli. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī. Kiberlaikapstākļi tiek noteikti piecās dažādās kategorijās.

[] Ziņas

Drošākai videokonferenču rīku izmantošanai

Drossinternets.lv kopā ar CERT.LV aicina attālināto sapulču un mācību stundu organizatorus pievērst pastiprinātu uzmanību videokonferenču rīku drošībai, tostarp, lai nepieļautu neaicinātu cilvēku pievienošanos virtuālajām sapulcēm.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! aprīļa numurā: Paroļu pārvaldnieki

Viens no svarīgākajiem veidiem, kā varat sevi pasargāt, ir lietot katram kontam un lietotnei unikālu un sarežģītu paroli. Diemžēl, ir gandrīz neiespējami atcerēties visas atšķirīgās paroles. Turklāt, mēs arī zinām, cik laikietilpīgi ir katru reizi dažādās vietnēs ievadīt savas paroles vai ģenerēt jaunas.

[] Ieteikumi lietotājiem

Par telekonferenču rīku drošību

Kopš Latvija teritorijā stājās spēkā ārkārtas situācija un arvien vairāk organizācijas pārslēdzās attālinātā darba režīmā, CERT.LV regulāri saņem jautājumus saistībā ar telekonferenču rīku drošību un lūgumus ieteikt labāko risinājumu. CERT.LV tehnisko ekspertu darba grupā tika analizēti šobrīd populārākie telekonferenču rīki.

[] Aktualitātes

Kiberlaikapstākļi (MARTS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2020. gada martu. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī. Kiberlaikapstākļi tiek noteikti piecās dažādās kategorijās.

[] Ziņas

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē