☰

Arhīvs

Konferenci „Kiberšahs 2018” būs iespējams vērot arī tiešraidē

Rītdien, 9.oktobrī, viesnīcā Raddisson Blu Latvija norisināsies kiberdrošības konference "Kiberšahs 2018", kuru rīko CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļa sadarbībā ar dots. un LMT. Ņemot vērā faktu, ka apmeklētāju interese šogad ir īpaši liela, bet vietu skaits diemžēl ir ierobežots, acinām interesentus sekot konferencei tiešraidē straume.lmt.lv, www.cert.lv vai facebook.com/certl

[] Aktualitātes

Kiberdrošības mēnesis ir sācies

Šogad Eiropas kiberdrošības mēneša ietvaros notiks vairāk kā 350 dažādas aktivitātes 30 Eiropas valstīs, tai skaitā arī Latvijā. Atzīmējot Kiberdrošības mēnesi, CERT.LV rīko starptautisko kiberdrošības konferenci „Kiberšahs 2018” IT drošības jomas ekspertiem. Oktobrī tiek atzīmēta arī CERT.LV pievienošanās Latvijā aizsāktajai pretkrāpšanas kustībai #Atkrāpies!

[] Aktualitātes

CERT.LV veikusi neatkarīgu „Yandex.Taxi” lietotnes izpēti

Sekojot līdzi Lietuvas Nacionālā kiberdrošības centra veiktajai izpētei, CERT.LV Latvijas Aizsardzības ministrijas uzdevumā veikusi neatkarīgu Krievijas kapitāla kompānijas “Yandex. Taxi” lietotnes ekspertīzi.

[] Aktualitātes

Starptautiskas kibermācības "Cyber Europe 2018" – gatavošanās iespējamai kiberkrīzei

CE2018 mācības rīkoja ENISA sadarbībā ar visas Eiropas kiberdrošības iestādēm un aģentūrām. Mācību mērķis bija stiprināt Eiropas kiberdrošības kopienas spējas identificēt un novērst liela mēroga apdraudējumus, reaģēt uz tiem, kā arī labāk izprast incidentu pārrobežu ietekmi. Mācībās piedalījās vairāk nekā 900 Eiropas kiberdrošības speciālistiem no 30 valstīm.

[] Aktualitātes

Nopublicētās paroles - atgādinājums ievērot labo praksi

Tīmeklī publicētā informācija par publiskotajām e-pasta adresēm un parolēm kalpo kā pierādījums un reizē atgādinājums par nepieciešamību ievērot labo praksi tīmekļa izmantošanā.

[] Aktualitātes

Starptautiskās kiberdrošības mācības “Locked Shields 2018”

No š.g. 23. līdz 27. aprīlim notiek NATO apvienotā kiberaizsardzības izcilības centra organizētās ikgadējās “Locked Shields 2018” mācības, kas ir vērienīgākās starptautiskās kiberdrošības mācības pasaulē. Tā ir unikāla iespēja kiberdrošības ekspertiem intensīva stresa apstākļos trenēt iemaņas IT sistēmu un kritiskās infrastruktūras aizsardzībā.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē