☰

Arhīvs

NTP laika serveris

CERT.LV ir uzstādījis vairākus Stratum-1 un Stratum-2 līmeņu tīkla laika protokola (NTP) serverus, kuri pieejami publiski ar nosaukumu ntp.cert.lv. Šie serveri ir arī daļa no lv.pool.ntp.org publiskajiem NTP serveriem.

[] Aktualitātes

26.maijā aicinām uz bezmaksas datora pārbaudi akcijas "Strādā jebkur" ietvaros.

Aicinām uz bezmaksas portatīvā datora pārbaudi pie datorologa 26. maijā no plkst. 13:00-16.00 Sporta ielā 2 — pagalmā pie Laikmetīgās mākslas centra kim?

[] Aktualitātes

Latvijas - US EUCOM komanda iegūst piekto vietu kiberaizsardzības mācībās Locked Shields 2017

Mācības „Locked Shields 2017” notika no 24. līdz 28. aprīlim.

[] Aktualitātes

Sākas lielākās starptautiskās tehniskās kiberdrošības mācības

Sākas lielākās un sarežģītākās starptautiskās tehniskās kiberdrošības mācības “Locked Shields 2017”, kuras organizē NATO Kiberaizsardzības izcilības centrs (NATO CCDCoE). Šogad aptuveni 800 dalībnieki no 25 valstīm aizstāvēs vairāk kā 3000 virtualizētas sistēmas pret vairāk kā 2500 iespējamiem uzbrukumiem.

[] Aktualitātes

Datorologs - no ķirurga par ģimenes ārstu

"Smago" gadījumu skaits samazinās. E-prasmju nedēļas ietvaros organizēto Datorologa akciju lielākā daļa lietotāju apmeklēja, lai pārliecinātos, ka ar datoru joprojām viss kārtībā, bet bija arī krāpnieku kompromitēts e-pasts un lielākais līdz šim akcijas laikā konstatētais potenciāli kaitīgo datņu skaits vienā iekārtā.

[] Aktualitātes

Par CERT.LV tiesībām atslēgt domēna vārdus

CERT.LV var pieprasīt atslēgt ".lv" domēna vārdu, ja tas ir iesaistīts drošības incidentā, kas būtiski apdraud lietotāju, informācijas sistēmu vai elektronisko sakaru tīklu drošību, un drošības incidentu nav iespējams novērst citā veidā.

[] Aktualitātes

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē