☰

Arhīvs

Saeimas deputātus semināru ciklā informē par kiberdrošības principiem

Pēc Aizsardzības ministrijas iniciatīvas Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcija “CERT.LV” no 26. novembra organizē kiberdrošības semināru ciklu Saeimas deputātiem un viņu palīgiem par informācijas drošības pamatprincipiem un labo praksi.

[] Aktualitātes

Droša iepirkšanās tiešsaistē OUCH! novembris 2021

Drīz miljoniem cilvēku meklēs ideālas dāvanas saviem tuvajiem, un daudzi no mums iepirksies tiešsaistē. Diemžēl arī kibernoziedznieki būs diez gan aktīvi, veidojot viltotas iepirkšanās vietnes un citus krāpnieciskus tiešsaistes iepirkšanās rīkus, lai nozagtu jūsu datus vai naudu. Uzziniet, kā atrast labus piedāvājumus, nekļūstot par kibernoziedznieku upuri.

[] Ieteikumi lietotājiem

IT drošības seminārs "Esi drošs" decembrī

Semināra tēmas: 2021. gada tendences kibertelpā, kritiskās infrastruktūras darbības nepārtrauktības plānošana, kiberdrošības krīzes plāns un krīzes simulācijas, rezerves kopiju pareiza izveide un glabāšana, domēnu vārdi administratīvi teritoriālās reformas kontekstā, spēles izmantošana kiberdrošības apmācībās.

[] Pasākumi

Kiberlaikapstākļi (OKTOBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2021. gada oktobri. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī.

[] Ziņas

Kiberlaikapstākļi (SEPTEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2021. gada SEPTEMBRI. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī. Kiberlaikapstākļi tiek noteikti piecās dažādās kategorijās.

[] Ziņas

Izvairieties no visbiežāk sastopamajām e-pasta kļūdām OUCH! oktobris 2021

E-pasts joprojām ir viens no galvenajiem saziņas veidiem gan personīgajā, gan profesionālajā dzīvē. Tomēr diezgan bieži, izmantojot e-pastu, mēs paši sev varam kļūt par lielākajiem ienaidniekiem. Šeit ir visbiežāk sastopamās kļūdas, ko cilvēki pieļauj, izmantojot e-pastu, un kā no tām izvairīties.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē