☰

Arhīvs

Kiberlaikapstākļi (SEPTEMBRIS)

Pieejami kiberlaikapstākļi par 2020. gada septembri. Kiberlaikapstākļi ir CERT.LV speciālistu apkopots pārskats īsā un pārskatāmā formā par Latvijas kibertelpā svarīgākajiem notikumiem pagājušajā mēnesī. Kiberlaikapstākļi tiek noteikti piecās dažādās kategorijās.

[] Ziņas

Notiks preses konference par rīcību cīņā ar telefonkrāpniekiem

Finanšu nozares asociācija sadarbībā ar Valsts policiju un CERT.LV sasauc preses konferenci, lai informētu par telefonkrāpniekiem, skaidrojot tipiskākos krāpnieku uzbrukumu veidus un sniedzot ieteikumus, kā no tiem izvairīties.

[] Aktualitātes

Šodien sākas Eiropas kiberdrošības mēnesis ar moto “Domā, pirms klikšķini!”

Šāgada oktobris ir jau astotais Eiropas kiberdrošības mēnesis (EKDM, angliski ECSM), un tas ES pilsoņu vidū popularizē drošību tiešsaistē. Ikgadējo kiberdrošības izpratnes kampaņu koordinē Eiropas Savienības Kiberdrošības aģentūra (ENISA) un Eiropas Komisija un atbalsta dalībvalstis un vairāk nekā 300 partneru visdažādākajās nozarēs.

[] Aktualitātes

OUCH! septembra numurā: Bērnu drošība tiešsaistē

Bērnu dzīve arvien vairāk notiek tiešsaistē, sākot no saziņas ar draugiem un ģimeni līdz pat izglītībai tiešsaistē. Kā vecāki mēs vēlamies būt pārliecināti, ka viņi to visu dara drošā veidā. Šeit aplūkosim vairākas svarīgas lietas, kas ļaus jums palīdzēt bērniem maksimāli izbaudīt tehnoloģiju sniegtās priekšrocības, darot to droši.

[] Ieteikumi lietotājiem

Atvērta pieteikšanās semināram "E-pastu sistēmas aizsardzības labā prakse"

IZMAIŅAS! CERT.LV oktobrī piedāvā praktisku semināru “E-pastu sistēmas aizsardzības labā prakse" IT drošības speciālistiem. Semināru, iepriekš reģistrējoties, būs iespējams apmeklēt vai nu 15. oktobrī vai 16. oktobrī. Cilvēku skaits vienā grupā ierobežots.

[] Pasākumi

Technical online conference CyberShock 2020

CyberShock 2020 is a strictly technical online cybersecurity conference, which will provide participants with a deep insight into a wide range of cybersecurity related matters, that will be explained by highly prized international experts who will give presentations with the live demo included. Additionally to the conference a CTF (Capture the Flag) competition will take place.

[] Pasākumi

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē