☰

Arhīvs

Kiberdrošības konference "Kiberšahs 2018"

2018. gada 9. oktobrī CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļa sadarbībā ar LMT un dots. rīko starptautisku kiberdrošības konferenci "Kiberšahs 2018". Šogad konferences uzmanība tiks pievērsta globālai kibertelpai, apdraudējumu tendencēm, dažādiem rīkiem šo apdraudējumu ietekmes mazināšanai, kā arī dažādu tehnoloģisku un mazāk tehnoloģisku izaicinājumu pārvarēšanai.

[] Pasākumi

Kiberdrošības konference "Kiberšahs 2018". Runātāji.

2018. gada 9. oktobrī CERT.LV un ISACA Latvijas nodaļa sadarbībā ar LMT un dots. rīko starptautisko kiberdrošības konferenci "Kiberšahs 2018".

[] Pasākumi

OUCH! septembra numurā: CEO krāpšana jeb biznesa e-pastu kompromitēšana

Kibernoziedznieki turpina pilnveidot e-pastu krāpniecību, ko sauc arī par CEO krāpšanu vai biznesa e-pastu kompromitēšanu (CEO Fraud / BEC). Tas ir mērķtiecīgi organizēts uzbrukums, izmantojot e-pastu, lai apmānītu upuri, liekot tam veikt darbības, ko nevajadzētu veikt. Vairumā gadījumu tiek mēģināts izkrāpt naudu.

[] Ieteikumi lietotājiem

CERT.LV pasākumu personas datu apstrādes kārtība

[] Pasākumu personas datu apstrādes kārtība

Pieejama statistika par 2018. gada jūliju

CERT.LV reģistrētie incidenti no 01.07.2018. līdz 31.07.2018.

[] Statistika

Jūlija svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: kādēļ nevajadzētu atzvanīt svešiem ārzemju numuriem; par krāpniekiem, kas apgalvo, ka zina upura paroli; kā arī par Google Chrome jaunumiem. Piedāvājam iepazīties arī ar jūlijā saņemtajiem ziņojumiem (kiberstāstu izlase) un statistikas sadaļā - CERT.LV 2017. gadā veiktās aptaujas rezultātiem.

[] Pārskati

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē