☰

Arhīvs

IT drošības seminārs "Esi drošs"

Semināra tēmas: izmaiņas IT likumā, NIS direktīva; mūsdienīgu e-pasta standartu ieviešanas nosacījumi valsts un pašvaldību iestādēs; e-adrese - svarīgākās atziņas ieviešanas posmā; sekas domēna vārda nepagarināšanai, kā arī iepazīstināsim ar CERT.LV aktualitātēm un to, kā uzlabot drošību, darbiniekam strādājot attālināti.

[] Pasākumi

CERT.LV darbības pārskats par 2018. gada 3. ceturksni

Publicēts CERT.LV darbības pārskats par periodu 01.07. - 30.09.2018. Pārskata periodā izplatītākais apdraudējums nemainīgi bija konfigurācijas nepilnības ar pieaugumu 5% pret iepriekšējo periodu, otrs izplatītākais bija ļaundabīgs kods ar kritumu 9%, bet trešais - ielaušanās mēģinājumi ar pieaugumu 131%.

[] Pārskati

CERT.LV meklē Informācijas sistēmu auditoru, IT speciālistu

CERT.LV meklē Informācijas sistēmu auditoru / IT speciālistu. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

CERT.LV meklē drošības incidentu apstrādes un novēršanas speciālistu

CERT.LV meklē drošības incidentu apstrādes un novēršanas speciālistu darbam IT drošības incidentu analīzes grupā. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

CERT.LV meklē IT sistēmu administratoru darbam ar Linux

CERT.LV meklē IT sistēmu administratoru darbam ar Linux. Nāc un pievienojies profesionālai IT drošības ekspertu komandai!

[] Arhīvs

Pieejama statistika par 2018. gada 3. ceturksni

CERT.LV reģistrētie incidenti no 01.07.2018. līdz 30.09.2018.

[] Statistika

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē