☰

Arhīvs

Pieejama statistika par 2018. gada novembri

CERT.LV reģistrētie incidenti no 01.11.2018. līdz 30.11.2018.

[] Statistika

Krāpnieciski brīdinājumi par nokavētu nodokļu maksājumu

UZMANĪBU: izplatās krāpnieciski e-pasti it kā Finanšu ministrijas vārdā par nokavētu nodokļu nomaksu. E-pasta pielikumā ir vīruss, kas ievāc informāciju par parolēm un, iespējams, nošifrē datora saturu.

[] Brīdinājumi

Bergmanis piedalīsies Latvijas informācijas un komunikācijas tehnoloģijas balvas "Platīna pele 2018" pasniegšanas ceremonijā

Aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis piedalīsies Latvijas IKT balvas “Platīna pele 2018” pasniegšanas ceremonijā, kuras laikā apbalvos kategorijas “Labākā kiberdrošības iniciatīva” laureātu. Aizsardzības ministrija ir balvas “Platīna pele 2018” kategorijas “Labākā kiberdrošības iniciatīva” partneris.

[] Aktualitātes

Pieejama statistika par 2018. gada oktobri

CERT.LV reģistrētie incidenti no 01.10.2018. līdz 31.10.2018.

[] Statistika

Oktobra svarīgāko ziņu apskats

Šajā ziņu izlaidumā: par Eiropas Kiberdrošības mēnesi un konferenci "Kiberšahs 2018", CERT.LV iesaisti kustībā "Atkrāpies", kas vēršas pret krāpnieciska rakstura darbībām, tai skaitā arī kibertelpā, un par 6.oktobra vēlēšanām un nesankcionēto pieslēgšanās mēģinājumu CSDD reģistram. Piedāvājam iepazīties arī ar oktobrī saņemtajiem ziņojumiem - kiberstāstu izlasē.

[] Pārskati

OUCH! novembra numurā: Vai esmu „uzlauzts”?

Lai cik droši jūs šķietami arī justos, tieši tāpat kā vadot automašīnu, agrāk vai vēlāk var notikt negadījums. Zemāk ir ieteikumi, kā noteikt, vai jūs kāds ir uzlauzis, un ja tas tā ir noticis, ko darīt tādā gadījumā? Jo ātrāk jūs atklāsiet, ka ir noticis kas nelāgs, jo lielāka iespēja ir atrisināt problēmu.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē