☰

Arhīvs

OUCH! novembra numurā - mākoņa droša izmantošana

“Mākoņa” priekšrocība ir vienkārša piekļuve un datu sinhronizācija no dažādām ierīcēm jebkurā pasaules malā, kā arī jūs viegli varat nodot informāciju jebkuram. Šādi tiešsaistes pakalpojumi var atvieglot jūsu dzīvi un darbu, taču tiem piemīt arī unikāli riski.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! oktobra numurā - četri soļi drošībai

Neatkarīgi no tā, kādu tehnoloģiju jūs izmantojat, vai kur jūs to izmantojat, mēs iesākam ievērot četrus pamata soļus jūsu drošībai, par kuriem varat uzzināt OUCH! oktobra izlaidumā.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! septembra numurā - ko darīt un ko nedarīt e-pastā

E-pasts vēl joprojām ir viens no primārajiem komunikācijas veidiem gan privātajā, gan profesionālajā dzīvē. Tomēr bieži mēs paši nodarām sev pāri, nepareizi izmantojot dažādas e-pasta funkcijas.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! augusta numurā - kas ir šifrējošie vīrusi?

Šifrējošie vīrusi ir īpaša veida ļaunatūra, kas šobrīd aktīvi izplatās internetā, apdraudot upuru dokumentus un citus failus. Lai arī šifrējošie vīrusi ir tikai viens no ļaunatūras veidiem, tie ir ļoti izdevīgi noziedzniekiem, tāpēc kļuvuši ļoti izplatīti.

[] Ieteikumi lietotājiem

OUCH! jūlija numurā - kas ir "CEO krāpšana"?

Kibernoziedznieki ir izstrādājuši jaunu uzbrukumu - “CEO krāpšana”. Tas ir krāpšanas veids, kas pazīstams arī kā biznesa e-pasta kompromitēšana (BEC). Noskaidrosim, kā tas strādā un ko darīt, lai sevi pasargātu.

[] Ieteikumi lietotājiem

7 padomi bērnu digitālajai drošībai vasaras brīvlaikā

Vasaras brīvlaikā bērniem ir ne vien vairāk laika pavadīšanai internetā, bet tie biežāk atrodas ārpus vecāku redzesloka. Digitālās drošības alianse atgādina, kā vecākiem parūpēties par bērnu un ierīču drošību.

[] Ieteikumi lietotājiem

Kalendārs

Digitālā nedēļa

Kiberdrošības semināri un darbnīcas, iesildot konferenci "CyberChess"

klātienē

Starptautiskā kiberdrošības konference "CybeChess 2024"

klātienē un tiešsaistē